Sneeuwpak baby

Wie graag op skireis vertrekt en de baby mee wilt nemen, zorgt zeker voor een goede kledijbescherming. Een sneeuwpak baby is geen overbodige luxe, zelfs voor Nederlandse winters.

Samenstelling

Het broekje en jasje van het sneeuwpak baby zijn in één stuk gemaakt. De handjes zijn vrij, maar wantjes kunnen bijgekocht worden of hangen er met een touwtje aan. Bij een sneeuwpak baby zijn vaak ook de voetjes in het pakje. Het bovendeel heeft het pakje een bijhorende kap die kan aangespannen worden. De taille-elastiek en elastische mouw- en beenboordjes laten de kou en wind niet binnen.Het sneeuwpak baby is vanbinnen gevoerd met warmhoudende stof zoals fleece, het bovenmateriaal is water- en winddicht. De sluiting is meestal een rits met overslag .

Aankoop

Een sneeuwpak baby kan heel modieus en hip zijn door zijn keuze aan vrolijke kleurtjes. Ze zijn makkelijk te vinden tijdends de winterperiode in kledingketens. Gans het jaar is de sneeuwpak baby te koop in wintersportzaken. Ook online zijn ze aan te kopen.Deze kleertjes zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste babymaat en zijn best betaalbaar voor een goede kwaliteit.Let bij aankoop op de wasvoorschriften.